28 Şubat 2009 Cumartesi

Yumurtalar

3 evli hanim arkadas bir kahvede bulusmuslar... sohbet konusu, elbiselerden cocuklardan ve derken kocalara gecti. Bir tanesinin surati asiklasti... . Nedenini sordular.. O da: -"Dun gece biraz kasindim, yatakta muhittin e yaklastim.. Isteksizdi.. Yumurtularini tuttum.. baktim soguk buz gibi.. sordum.. niye yumurtalarin soguk. O, homurdanip sirtini cevirdi ve sonra da uyudu!!!! Kendimi cok kotu hissettim." Ertesi gun yine 3 arkadas toplanirlar. Bu sefer ikincisinin surati asik.. Ne oldu diye sordular; -"Dun gece merak ettim.. bende kemalin yumurtalarini tuttum.. baktim buz gibi.. yumurtalarin niye soguk diye sordum.. O da homurdanip sirtini ceviripuyudu.. Ben de kendimi cok kotu hissettim.." Iki gun sonra yine bulustular.. Bu sefer ucuncunun suratinin her tarafi sismis ve bir gozu mosmor. Diger ikisi sormuslar ne oldu diye; -"Valla ben de merak ettim.. Kocamin yumurtalarini tuttum.. Simsicak ates gibi.. Ben de... "Neden senin yumurtalarin simsicak da Kemalle Muhittinin yumurtalari buz gibi?" diye sordum"

17 Şubat 2009 Salı

Üşümesin

Adamın biri karısının onu aldattığını dusunuyormus bundan cok emınmıs taksiyle işe giderken taksıcıye eve
donmesını ve gorduklerı hakkında şahitlik etmesını istemiş.
Bırden yatak odasından iceriye dalmıslarki adam yerden göge kadar haklı, cekmiş sılahını bak taksıcı
kardes haklı oldugumu bılıyordum sana soylemıstım, o anda karısı dur demıs sana aldıgım yat var ya bu
adam sayesınde, ciflık de bu adamın sayesınde, ev de bu adam sayesınde, adam taksiciye dönmüs;
kardes sen olsan ne yaparsın demiş.
Taksici; abi kapat yorganı adam üşümesin.

Küçük Alet

Oldukça seçkin görünüslü bir bayan uçakla Isviçre'den dönmekteydi. Yaninda oturmakta olan rahibe 'Özür dilerim peder, sizden bir iyilik isteyebilir miyim?' diye sordu.
Rahip: 'Elbette kizim, senin için neyapabilirim?' diye cevapladi.
Kadin açikladi: 'Iste problemim;kendime yeni bir epilasyon aleti aldim ve buna oldukça yüklü bir
para saydim. Sanirim limitlerin oldukça üzerine çikti vegümrükte elimden alirlar diye korkuyorum. Acaba gümrükten geçiste bunu cübbenizin altina saklayabilir misiniz?
' Rahip: 'Tabi ki yapabilirim evladim ama biliyorsunuz ben yalan söyleyemem.' diye yanitladi.
Kadin: 'Çok temiz ve dürüst bir yüz ifadeniz var peder, eminim ki size soru filan sormazlar'
dedi ve pahali epilasyon aletini pedere verdi.
Uçak havaalanina vardi.
Peder gümrükten geçecegi sirada görevli: 'Peder, bildireceginiz herhangi bir yükünüz var mi?' diye sordu.
Bunun üzerine Peder: 'Basimdan kusagima kadarki bölümde açiklayacagim herhangi birsey yok, evladim' dedi.
Bu yaniti garip bulan görevli: 'Peki kusaginizin altinda kalan bölümde neyiniz var?' diye sordu. Peder yanitladi: 'Kadinlarin kullanimi için dizayn edilmis mükemmel, küçük bir alet var,
ancak simdiye kadar hiç kullanilmadi!...
Görevli kahkahadan kirilarak: 'Tamam peder geçebilirsin, siradaki!...'

Reankarnasyon

Kadınin hayatta tek bir tane bile erkek arkadaşı olmamış.. Kimse ama kimse bakmıyormuş yüzüne.. Yıllarca para biriktirip, son çare olarak bir plastik cerraha gitmiş.. "Hanımefendi" demiş doktoru, " İnanın yapacak bir şey yok.. Tanrı resmen size haksızlık etmiş.."
Kadının fenalaştığını görünce de teselli gereği duymuş.. "Bakın.. Yeniden yaşama inanın. Dünyaya bir daha gelişinizde dayanılmaz bir afet olacaksınız ve bütün erkekler sizin için sıraya girecek.." Kadının içini bir umutsuzluk kaplamış ama bir yandan da heyecanlandırmış onu bu son sözler. İntihar edip bir an önce mutluluğa kavuşmak istemiş. Çıkmış köprünün üzerine, bırakmış aşağı kendisini..
Talih bu ya, hıyar, patlıcan, muz yüklü bir mavnanın üzerine düşmüş. Başını çarpıp bayılmış.. Gözleri kapalı, yarı baygın kendine gelirken etrafı yoklamış, nerde olduğunu anlamak için.. Eline değenleri kavramış, birini bırakıp diğerini tutmuş.
Birden yüzünde aydınlık bir gülümseme belirmiş.. "Beyler lütfen.." demiş sevinçle, "Teker teker lütfen..!"